Shaklee SID

Saya diperkenalkan dengan produk Shaklee pun pada tahun 2013 oleh salah sorang kawan opis saya. So kiranya dia SID and jual produk-produk Shaklee pada saya. Mula-mula saya memang x rajin nak beli sebab gaji pun x seberapa, so xde la nak beli sangat. Tapi macam mana ntah satu hari tu hati saya terbukak terus untuk join jadi ahli. So saya bagitau la kawan opis saya tu, nak join terus. Padahal produk x pernah beli lagi ni. So first time saya beli produk Shaklee adalah lecithin (untuk otak dan pembakaran lemak). Saya beli selepas jadi ahli, kiranya saya beli pakai ID saya sendiri la. Memang berkesan dan selamat, at least bulan kedua saya makan, saya ada turun berat. Hikhikhik… So dekat bawah ni saya nak bagitau sikit pasal Shaklee ni.

Shaklee - Nutrition Supplement
Shaklee Products

Apakah Shaklee?

Shaklee merupakan syarikat supplemen semulajadi No 1 di Amerika Syarikat yang mengedarkan produk supplemen kesihatan, produk penurunan berat badan, produk kecantikan dan produk isi rumah.

Kenapa Shaklee?

1. Sentiasa Selamat
2. Sentiasa Berkesan
3. Sentiasa Mesra Alam

Shaklee berasaskan sumber semulajadi, bebas dari bahan pengawet, tiruan pewarna dan perisa. Setiap produk mengandungi ramuan aktif yang tepat untuk kesihatan yang optimum secara konsisten. Produk Shaklee terserlah di seluruh dunia dengan membantu para atlet. Selain itu, produk ini disahkan HALAL oleh ISA-Islamic Services of America iaitu badan yang diiktiraf oleh JAKIM.

Untuk tahu lebih lanjut pasal produk-produk Shaklee ni, boleh la visit saya punya official website Shaklee. Boleh beli produk Shaklee secara online giteeewww….Jom klik sini www.vitaminuntukkamu.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s